Eemland1

  06-11-2023  

Vanochtend was ik te gast op de radio bij Hanneke Kiel op Eemland1. Je kunt het fragment hier terugluisteren: Documentaire: De ufo’s van Soesterberg | EEMLAND1

Read more

Poppencast podcast

  05-11-2023  

De Poppencast podcast is welliswaar wat meer complot georienteerd maar toch was het leuk om te prate over ufo's, aliens en natuurlijk De UFO's van Soesterberg: 

Ufo's in Nederland w/ Bram Roza | Poppencast #144 - YouTube

Read more

Straatnieuws Den Haag/Rotterdam

  04-11-2023  

De Straatkrant van Den Haag en Rotterdam verschijnt jaarlijks 17 keer in een oplage van 6000 stuks. Het is een krant vol nieuws en achtergronden van de straat, die verkopers vervolgens op diezelfde straat te koop aanbieden. Maar er staan ook artikelen in over van alles en nog wat. Zo staat er nu in de november editie (#15) ook een een groot stuk over De UFO's van Soesterberg! Tof!

Straatnieuws Den Haag/Rotterdam | Het nieuws van de straat (haagsstraatnieuws.nl)

Read more

In de buurt / AD

  03-11-2023  

In de Buurt Gouda stond weer garant voor een artikel over De UFO's van Soesterberg. het is hier te lezen: Nu in de bios: eerste Nederlandse docu over ufo's van Gouwenaar Bram Roza - indebuurt Gouda
En fijn dat het AD het bericht ook heeft gedeeld: Nu in de bios: eerste Nederlandse docu over ufo's van Gouwenaar Bram Roza | Gouda | AD.nl

Read more

Soester Courant
Noord-Hollands Dagblad

  20-10-2023  

Een uitgebreid interview over ale ins and outs van De UFO's van Soesterberg. Om het te kunnen lezen heb je wel een abonnement nodig op Het Dagblad van het Noorden:
Mensen doen nog steeds mysterieuze ufo-waarnemingen bij Soesterberg: ’Er gebeuren hier dingen’ | Noordhollands Dagblad

Read more

FunX Radio

  18-10-2023  

Een luchtig interview met Chanel van NPO urban radio programma FunX. Uiteraard kwam De Ufo's van Soesterberg ook aan bod. Beluister het hier:
Zoveel UFO's worden er per maand gezien in Nederland! - FunX.nl

Read more

Harlekijn - Het tijdschrift van Herman van Veen

  01-08-2023  

In de laatste Harlekijn stond een mooi artikel over de Ufo van Soesterberg. Het tijdschrift van Herman Van Veen plaatste dit omdat het Herman Van Veen Arts Center zich bevind op landgoed de Paltz, een inham van VliegbasisSoesterberg! Wat dacht je daar van?


 

Read more

Er is iets vreemds gebeurd

  08-05-2023  

In de live show van de podcast Er is iets vreemds gebeurd kom ik vertellen over Ufo's in Nederland. En uiteraard over de Ufo van Soesterberg én mijn documentaire.

Read more

Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad en Noord-Hollands Dagblad

  14-02-2023  

Interview met Annet van Aarsen van het Mediahuis voor diverse dagbladen. Klik op de afbeelding voor het hele interview.

Read more

De Gooi- en Eemlander

  19-02-2022  

Een riant 2-pagina artikel over de Soesterberg casus en de documentaire in De Gooi en Eemlander.

Read more

Indebuurt Gouda

  15-02-2022  

Read more

Spijkers met Koppen

  05-02-2022  

Ik ben vandaag bij het NPO programma Spijkers met Koppen te gast geweest. Dolf Jansen & Willemijn Veenhoven waren uiteraard geïnteresseerd in Neerlands meest indrukwekkende UFO incident. En daar mocht ik dan over ouwehoeren. En natuurlijk de crowdfunding campagne promoten. Bekijk het hier terug:

Soesterberg is dé UFO-hoofdstad van Nederland. Bram Roza legt uit hoe dat zit - Spijkers Met Koppen | NPO Radio 2
 

Read more

NH Nieuws

  02-02-2022  

Morgen is 3 februari! En dan vieren we het jubileum van ‘De UFO van Soesterberg’. Het meest belangrijke UFO incident van eigen bodem! Art van NH Radio vroeg naar deze klassieke close encounter. Dus geluid aan en luister hoe je morgen mee kan doen om deze bijzondere waarneming meer bekendheid te geven 🛸 📻


 

Read more

Schokkend Nieuws Filmmagazine

  01-02-2022  

Het leukste tijdschrift van Nederland heeft onze documentaire ook op de korrel. Normaliter schrijft Schokkend Nieuws Filmmagazine alleen over genrefilms maar voor onze docu maakte ze een uitzondering. En het wordt nog schokkender, want in de nieuwsrubriek, waar onze film in staan, wordt altijd één item uitgelicht met een prachtige illustratie van prijswinnend striptekenaar Milan Hulsing. Drie keer raden welke tronie Milan heeft uitgekozen om af te beelden.

Read more

RTV Utrecht

  23-01-2021  

RTV Utrecht interviewde me op de startbaan van Vliegbasis Soesterberg over de UFO van Soesterberg en de aankomende documentaire.

Read more