CineMagazine

  26-02-2024  

Een hele mooie recensie van CineMagazine, een van de weinige film webzines van Nederland. De UFO's van Soesterberg kreeg 4 van de 5 sterren! Daar kunnen we mee thuiskomen. Lees hier het hele artikel:

De UFO's van Soesterberg (2023) recensie, Bram Roza - Cinemagazine

Read more

The Nerd Shepherd

  22-02-2024  

Filmblog The Nerd Shepherd heeft een leuk klein artikeltje gedeeld. Hier te lezen:

Mysterieus UFO-incident boven Soesterberg komt tot leven in Nederlandse documentaire (thenerdshepherd.com)

Read more

Talking Weird

  21-02-2024  

TALKING WEIRD is a weekly livestream and podcast hosted by MidWest WeirdFest founder and programming director Dean Bertram. It is now hosted on the Untold Radio Network. New episodes stream live on YouTube and Facebook every Tuesday night from 9pm Central, and the audio version becomes available the next day across all podcast platforms. Join us for insightful, strange, spooky & fun conversations with fantastic guests every episode. The Paranormal... UFOs...  Monsters... Mysteries... 

Read more

Een Vandaag / AVRO TROS

  03-02-2024  

In het actualiteitenprogramma EenVandaag op NPO1 werd een mooie reportage vertoond over de Ufo van Soesterberg en de Ufo golf van Gorredijk. In dit item worden meerdere stukjes uit de documentaire De Ufo's van Soesterberg getoond. Bekijk hier de reportage: 
Ufo-waarnemers Gorredijk en Soesterberg nu serieuzer genomen dan 50 jaar geleden: 'Hoop nog een verklaring mee te maken' - EenVandaag (avrotros.nl)

Read more

Defensiekrant

  02-02-2024  

Ik ging voor de Defensiekrant nog eens naar Soesterberg omwille van een interview en wat sfeervolle portretjes. Het is een fraai artikel geworden. 

Bekijk het hier: De ufo’s van Soesterberg | 02 | Defensiekrant

Read more

De Gooi- en Eemlander

  17-01-2024  

De Gooi- en Eemlander heeft weer een mooi artikel over de documentaire en de extra reeks vertoningen die we doen door het land ter ere van het 45-jarig jubileum van het Vliegbasis Soesterberg Ufo incident. Lees hier het hele artikel:

Koude Oorlog-mysterie ’Ufo’s van Soesterberg’ terug in de filmzalen. Nu voor het eerst ook in Soest | De Gooi- en Eemlander (gooieneemlander.nl)

Read more

Soesterberg.nu

  08-01-2024  

De lokale webzine van Soesterberg heeft het 45-jarig jubileum van het Ufo-incident op Vliegbasis Soesterberg op de korrel. En daarmee ook onze laatste vertoningen van de film. lees hier het hele artikel: Soesterberg klinkt in het Pentagon

Read more

BRES Magazine

  01-01-2024  

BRES is een Nederlands alternatief tijdschrift in boekformaat dat om de twee maanden verschijnt. Het bestaat al sinds 1966 en heeft bijna altijd wel artikelen over Ufo's. vandaar dat ik met trots kan aankondigen dat de januaru/februari 2024 editie van BRES maarliefst 8 pagina's beschrijft met De UFO's van Soesterberg. Bestel hier het blad: BRES 343 ~ Bres Magazine

Read more

ParaVisie Magazine

  16-12-2023  

ParaVisie Magazine, het bekendste spirituele/paranormale blad van Nederland heeft regelmatig artikelen over Ufo's. In de januari 2024 editie staat een mooi 9-pagina's tellend artikel over De UFO's van Soesterberg.

Read more

De Akelige Podcast

  11-12-2023  

De dames van De Akelige Podcast waren bij een vertoning van De UFO's van Soesterberg. Het inspireerde hun om Vliegbasis Soesterberg ook eens te bezoeken en het er over te hebben in de podcast aflevering over Provincie Utrecht. Hier te luisteren:
Afl. 13: de heksenwaag, een bloedbad en UFO's in regio Utrecht by De Akelige Podcast (spotify.com)

Read more

Screen Anarchy

  02-12-2023  

Wow! Screen Anarchy is one of the better online film magazines out there. And it just reviewed The UFO's of Soesterberg. It's an honour getting this much respect for it. Read it here: 
THE UFOS OF SOESTERBERG Review: Keeping Things Refreshingly Real (screenanarchy.com)

Read more

RTV Gouwestad / Wie kent Gouda

  25-11-2023  

Het weekend programma 'Wie kent Gouda' van Radio Gouwestad heeft altijd spraakmakende Gouwenaars in de studio. Deze keer was ik te horen rond half 11, over De UFO's van Soesterberg en ufo's in het algemeen.
Luister het hier terug: Wie kent Gouda (gouwestad.nl)

Read more

VICE

  24-11-2023  

Het beruchte media outlet VICE heeft in hun tech magazine Motherboard een mooi interview opgenomen met mij (Bram Roza) over De UFO's van Soesterberg, ons meldpunt en ufo's in het algemeen. Met dank aan Lisa Lotens.
Hier te lezen: Het is hoog tijd om het gesprek over ufo's te normaliseren (vice.com)

Read more

De Telegraaf / De Limburger

  14-11-2023  

Telegraaf verslaggever Rick de Graaff was 11 november aanwezig op de premiere en bracht verslag uit: 
Wat vloog er over vliegbasis Soesterberg? ’Ik heb die ufo wel degelijk gezien’ | Film | Telegraaf.nl

Fijn dat het artikel ook gebruikt werd voor De Limburger: 
Wat vloog er over die vliegbasis? ‘Ik heb dat ding wel degel... - De Limburger

En hieronder ook nog het artikel in de fysieke krant:

Read more

NPO Radio 5 / Thuis op 5

  13-11-2023  

In het dagelijkse late night programma van NPO Radio 5 vroeg Petra de Joode me over De UFO's van Soesterberg en kon zelf vertellen dat ze in een eerdere uitzending over ufo's een boel belletjes binne kregen van luisteraard die ook écht bijzondere ervaringen hadden.
Luister het hier terug:  De UFO's van Soesterberg | NPO Radio 5

Read more

AD video

  11-11-2023  

De video redactie van het Algemeen Dagblad was ook geinteresseerd in de documentaire en het incident op vliegbasis Soesterberg. 

 

Read more

Algemeen Dagblad (AD)

  11-11-2023  

ik ging met Rob Jansen, oude gediende en Ufo-getuige van Vliegbasis Soesterberg, terug naar de plek des onheils en werd geinterviewd door het AD.
Zag Rob een ufo boven Soesterberg? Na 40 jaar is het mysterie nog steeds niet opgelost | Amersfoort | AD.nl

En hieronder de verschillende fysieke krantenartikelen:

 

Read more

Het Kontakt / De Goudse Post

  10-11-2023  

Mooi artikel van Remco van Gastel in De Goudse Post over De UFO's van Soesterberg en het openstellen voor Ufo's in het algemeen. Met een foto van Sandra Zeilstra waar ik een vliegende schotel vasthou die ooit gemaakt is door de special fx maker HC Smulders.
Goudse regisseur Bram maakte een documentaire over UFO’s in Nederland: ‘Er moeten genoeg bewoonde planeten zijn’ - Al het nieuws uit Gouda (goudsepost.nl)

In de fysieke krant stond er ook nog een bijpassende cartoon:

Read more

RTV Utrecht / NOS

  10-11-2023  

Leuk stuk van RTV Utrecht. Alleen 70 meldingen per jaar klopt niet. Dat moet zijn 1200 meldingen per jaar :)
UFO die in 1979 boven vliegbasis Soesterberg vloog maakte onuitwisbare indruk op militairen - RTV Utrecht

Mooi ook dat de NOS het artikel nog even deelde:
UFO die in 1979 boven vliegbasis Soesterberg vloog maakte onuitwisbare indruk op militairen (nos.nl)

Read more

Radio Utrecht / Utrecht is Wakker

  10-11-2023  

Vanaf 10:20 is een item over De UFO's van Soesterberg terug te luisteren op het radioprogramma Utrecht is WakkerUtrecht is Wakker - RTV Utrecht

Read more